Enklare att se mitt utbud

Nu hoppas jag att det ska vara ännu enklare att se vad jag erbjuder på Majas Yogaloft, för den senaste tiden har jag uppdaterat hemsidan lite. Förutom att det finns information om vilka aktuella kurser och yogatillfällen jag håller så kan du också se vad som går att boka in, tex yoga på konferensen eller utbildning i stresshantering. Under fliken Utbud hittar du alla mina tjänster.

Jag har också gjort en sida med ”Frågor & svar”, där jag hoppas kunna svara på några av de vanligaste frågorna och funderingarna jag får. Du hittar den under fliken Om. Hör gärna av dig till mig om du saknar något på sidan eller om något ser konstigt ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: