Bygg upp ett hållbart ledarskap

Här har ni en unik utbildning, där vi kombinerar ledarskapsfrågor med yoga och mindfulness. Du som ledare och chef får ett ökat lugn, som kommer sprida sig vidare ner i organisationen, för att skapa en harmonisk organisation och mindre stressade medarbetare.

Utbildningen omfattar:

  • Stärk ditt nervsystem för att orka med stressade situationer
    och förbättra ditt tålamod.
  • Bli mer närvarande för dina medarbetare.
  • Lär dig lyssna till din magkänsla för att kunna fatta viktiga beslut.
  • Få styrkan att fortsätta orka med ditt ledaruppdrag.

Det här är en utbildning för ledare och chefer som vill utvecklas i sin ledarroll. Den passar alla typer av ledare. Välj mellan 1 eller 2 dagars utbildning. Föreläsning och gruppdiskussioner varvas med yoga, avslappning, meditationer och andningsövningar.

Yogan:
Yogaformen vi använder oss av är medicinsk yoga. Det är en mjuk och skön yoga som alla kan utföra, du anpassar den helt till dina förutsättningar och din dagsform. Yogan hjälper oss att släppa på spänningar i kroppen, ge oss ny energi och välbehövlig återhämtning. Det går bra att sitta på en stol under yogapasset om du vill. Inga förkunskaper behövs. Här fokuseras mer på den inre resan.

Utbildningsledare:
Maja Tervell är yogaentreprenör och driver sedan 2016 Majas Yogaloft. Hon är utbildad kundaliniyogalärare och instruktör inom medicinsk yoga. Med tio års erfarenhet av att arbeta med och som chef, kombineras viktiga verktyg och reflektioner inom ledarskapet med yogans kraftfulla tekniker. I den här utbildningen hjälper hon er organisation att förbättra och stärka ledarskapet.

Datum:
Om ni vill så är ni hjärtligt välkomna på någon av mina inbokade datum (se nedan) på Majas Yogaloft. Önskar du gå utbildningen men inte kan någon av de inbokade tiderna så får du gärna höra av dig till mig. Men jag kan också komma ut till er arbetsplats eller till en konferensanläggning, om det passar er bättre. För att jag ska hålla i utbildningen krävs minst fem deltagare.

Platsen Majas Yogaloft:
Majas Yogaloft ligger på landet, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad. Här finns gratis parkering och lugnet på landet. Dock finns det ingen toalett i samma byggnad och heller inget kök. De tillfällen som jag har utbildning på Yogaloftet så beställer jag mat via catering. På Yogaloftet finns det plats för 10 personer, vilket gör utbildningen mer personlig.

Utbildning på annan plats:
Jag hjälper er gärna att boka en passande konferenslokal om ni skulle vilja det. Då kan ni också vara fler än 10 personer (det är max på Yogaloftet). Kanske vill ni kombinera ledarskapsutbildningen med andra aktiviteter eller spa? Kostnaden för lokalen tillkommer då på priset ovan. Om lokalen inte ligger i Karlstads kommun så tillkommer även milkostnad.

Anmälan: Fyll i formuläret längst ner på sidan, eller kontakta mig direkt på telefon 0735-25 49 45 eller mejl majasyogaloft@gmail.com

Våga bli den bästa versionen av dig själv! Våga tänka utanför boxen i denna alternativa ledarskapsutbildning som garanterat får dig att tänka i nya banor. Varmt välkommen att kontakta Maja för att få veta mer!

En tanke på “Bygg upp ett hållbart ledarskap”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: