Tisdags-tipset: yogisk höst

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag, här på Majas Yogaloft.

Mörkret ramar in våra dagar, liksom morgonfrost, kyla och hög luft. Vi kan lätt känna oss lite tröttare när det blir mörkare ute. Behöver du fylla på med ny kraft och energi? Behöver du ge kroppen en paus från vardagens stress?

Den här hösten är fylld av härlig yoga på Majas Yogaloft! Fortfarande finns det platser kvar. Vill du ge dig själv en fin stund så passa på! Vad sägs om följande:

Du bokar in yogan via länken nedan, välj rätt datum och tillfälle. Du kan välja mellan att betala med Klarna Faktura, eller att betala på plats, via tex Swish.

Boka tid

Det finns tre nya kursstarter i oktober, både kvällstid och på förmiddagen. Du kan läsa mer om kurserna här: Kurser

Det finns också flertalet engångstillfällen. Vad sägs om kvinnocirkel, redan på söndag, där vi kvinnor får möjlighet att umgås, utan fasader eller krav! Jag lagar god, vegetarisk soppa, sedan blir det fina samtal om livet, skönt yogapass och en härlig gongavslappning.

Nästa onsdag finns möjlighet att utforska sin kreativitet, när vi efter yogan får måla fritt för att ta hand om det som kommer upp under yogan. Läs mer om yoga och kreativ målning här.

Söndagen den 27:e oktober håller jag i ett mjukt yogapass som avslutas med en extra lång gongavslappning. Det blir garanterat en skön stund för dig som behöver extra återhämtning och vila.

Den första november startar Tacksamhetsutmaningen. När livet bara rullar på och vi har fullt upp med att hinna med allt annat så glömmer vi lätt se det vackra i det lilla. Hur ska vi hinna njuta av nuet, när vi hela tiden känner att vi ligger efter? Den här utmaningen blir en möjlighet för dig att öva din förmåga till att känna tacksamhet, så att du bättre kan njuta av ditt liv. Vi kombinerar yoga tillsammans med tacksamhetsövningar under 40 dagar. Känner du att du inte kommer kunna göra yoga varje dag under dessa 40 dagar, så gör det inget. Det kommer ändå ge dig det du behöver!

Lördagen den 17:e november finns en unik möjlighet att få knyta ditt eget yogiska halsband, med 108 stenar, som du själv väljer. Det är en del av en heldag, med yoga, god mat, dans och övning i att släppa prestigen och vara kreativ utifrån ditt hjärta. Läs mer om Yogadag och skapande här.

Så veckans Tisdags-tips är att du ska se till att ta hand om dig i höst! ❤ Gärna i kombination med Majas Yogaloft… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: