Fråga om barnyogan

I våras fick jag lägga in så många mattor som det gick att få plats i lokalen, men nu under hösten har mattorna gapat tomma. Det har bara varit upp till fem och idag bara två barn på yogan. Så jag efterfrågar lite feedback från er föräldrar, som har barn som varit med. Beror det på att de tröttnat och inte vill vara med? Eller att de har annat just den här tiden, så att det skulle passa bättre en annan dag? Eller har de bara för mycket annat att göra? Eller beror det på att det kostar pengar? Är i valet och kvalet om jag ska fortsätta med så litet intresse. Det tar trots allt tid från annat jag skulle kunna göra. Även om jag vill kunna erbjuda alla som vill göra yoga, så går det inte alltid… Så hör gärna av dig till mig, tex genom att skicka ett mejl till majasyogaloft@gmail.com. Tack! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: