Yogadag med skapande

Nu har du chansen att få vara med på något spännande! En yogadag med fokus på skapande! Vad sägs om att få knyta sitt eget halsband i 108 pärlor, som får ditt alldeles eget unika uttryck? Vi får lära oss tekniken för att knyta s k malas, med hjälp av Zeldi, som äger Novas Smycken. Då får självklart ta med ditt halsband hem sen, så kan du använda det när du gör yoga eller bara när du vill få lite extra energi. Eller kanske vara lite extra fin.

Det blir förstås också skön yoga, för att släppa stress och spänningar och kunna plocka fram kreativiteten. Yogan kan alla utföra, inga förkunskaper behövs. Du anpassar själv yogan till din kropps förutsättningar och din dagsform.

Ni får också prova på frigörande dans, som är en väldigt skön form av träning och meditation i ett. Du rör dig mjukt till musiken med slutna ögon. Det blir då enklare att känna in hur kroppen vill röra sig, istället för att behöva tänka på hur andra tycker att du dansar.

Vi kommer också göra övningar för att släppa prestationen och behovet av bekräftelse. Och så blir det god vegetarisk lunch, härlig samvaro med andra och en skön stund bara för dig själv.

Det finns bara 6 platser. Så ta chansen att prova på vad yogan och övningarna kan göra för dig! Ladda energi inför årets mörkaste månader.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad.
Datum: Söndagen den 17:e november kl. 8-17
Kostnad: 1250 kronor, då ingår även frukost, lunch och ditt egengjorda halsband.
Anmälan: Klicka på Boka tid nedan, välj sedan rätt datum och boka in dig där på Boka Direkt.

Boka tid

Hjärtligt välkomna till Majas Yogaloft!

2 reaktioner till “Yogadag med skapande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: