Nyheter i butiken

Titta på de här fina smyckena som jag fått in till butiken, från Novas Smycken!

Knutna armband, här i obsidian och rosenkvarts, 150 kronor.

Fler elastiska armband, här i populära amazonit, 100 kronor.

Vackra berlocker i hjärtform att tex sätta på ett halsband, kostar 120 kronor styck. Längst upp till vänster: tigeröga, guldsten och bergkristall. Längst ner till vänster: malakit, vit agat och turkos. Längst till höger: lapis lazulli.

Flera olika berlocker i sk trumlad sten, kostar 110 kronor styck. Ovan syns mossagat, som har en stark koppling till naturen (hörs också på namnet). Men det finns många fler trumlade stenar. Jag lägger upp dem i butiken snart.

Jag har också fått in fler malas, dvs halsband med 108 pärlor. Alla dessa pärlor, eller stenar, har en unik betydelse. Kanske gillar du betydelsen eller färgen mest. De har fantastiskt härliga energier. När man väl börjat använda stenar som halsband, armband eller örhängen så är det svårt att sluta. Välkommen in i butiken och kika!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: