Medicinsk yogakurs för höstglädje

Hur väljer du att ta dig an hösten? För den blir faktiskt precis så som du önskar och förhåller dig till den. Hösten kan ju vara en tid för att blicka inåt, så nya frön som får gro i marken och växa upp under våren. En period med skön och frisk luft, ett lugnare tempo och ett tillfälle att tända några ljus eller en brasa.

Tisdagen den 15:e oktober startar jag min första medicinska yogakurs. Den passar dig som behöver mjuka upp höfter, rygg och nacke lite extra. Det blir också en möjlighet för dig att blicka inåt och hitta din höstglädje. Yogan kan alla delta i, inga förkunskaper behövs. Du anpassar enkelt yogan utifrån din dagsform och din egen kropps förutsättningar. Det går tex alldeles utmärkt att sitta på en stol och göra yoga.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby 8 km norr om Karlstad.
Datum: 8 tisdagar, med start den 15:e oktober, kl. 17.30-19.00. (uppehåll v.44)
Kostnad: 1300 kronor
Anmälan: Klicka på Boka tid nedan och välj sedan rätt datum och tillfälle.
Betalning: När du gör bokningen väljer du själv om du vill betala via Klarna (faktura) eller om du vill betala på plats. Väljer du det senare så swishar du din betalning senast tre dagar innan kursstart.

Boka tid

Hjärtligt välkomna till en varm och glädjefylld höst på Majas Yogaloft!

En tanke på “Medicinsk yogakurs för höstglädje”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: