Sista utropet för föräldraretreat

Det skulle vara så himla tråkigt att behöva avboka detta fantastiska tillfälle, som alla föräldrar skulle må så bra av! Jag vet det, för vi har gjort en sån härlig mix av stärkande yoga, samtalsämnen som väcker eftertanke, meditationer som går på djupet, underbart god mat och fantastisk miljö. Men för att genomföra retreatet så saknas just nu den viktigaste kuggen, nämligen du som deltagare… Därför kastar jag upp frågan en sista gång: är det någon som vill vara med?

Vi låter frågan sväva fritt några dagar till så kanske, kanske, några nappar. För att avboka skulle vara tråkigt. Inte för prestigen. Den har mitt ego släppt. Utan för att den här möjligheten kommer ni inte få så ofta. Fast blir det inget nu så kanske vi försöker igen senare. Och den enda anledningen är att vi tror på detta till hundra procent. Vi tror att det finns föräldrar där ute som skulle behöva en helg av återhämtning. Som skulle behöva känna att man är den bästa föräldern till sina barn. Men som också skulle behöva verktyg för att inte glömma det. Verktyg för att orka med vardagens mindre dråpslag och de större sjöslagen.

Vill du vara med? Eller är du intresserad av detta någon annan gång? Hör gärna av dig till mig. Du kan läsa mer om retreatet här.

Just nu har min värsta gråtattack avtagit, sittandes på morgontåget mot Stockholm. (Jag struntar i om andra ser mig gråta. De har säkert fullt upp med sig själva ändå…) Alltså, det hade inget att göra med det jag skrivit ovan. Men jag lämnade en ihärdigt gråtande dotter där hemma, som på något sätt kände att jag skulle åka och kom in till mig tidigt nu på morgonen, som hon annars inte brukar. Hjärtat brister. Och jag låter tårarna komma. Jag vet att det känns bättre efteråt då. Men jag försöker tänka positivt. Hon blir starkare av det här. På något sätt… Fina mantrasånger i hörsnäckorna och jag låter tårarna trilla färdigt. Läka mig. Jag hade behövt vara med på en helgretreat just nu… Men jag ska på yogautbildning i tre dagar, så det är nästan lika bra. Sammanfattning av den kommer så småningom.

Önskar dig en riktigt fin helg! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: