Tacksamhetsutmaningen 2019

Brukar du reflektera över vad du är tacksam över? Oftast rullar livet bara på och vi glömmer lätt bort hur mycket vi egentligen har att vara tacksamma för. Därför tänkte jag i november starta tacksamhetsutmaningen. Det blir ett väldigt fint tillfälle att välkomna mer kärlek, närvaro, ödmjukhet och tacksamhet i livet.

Utmaningen handlar om att göra samma yogapass under 40 dagar samt att varje dag reflektera över vad man är tacksam för. Om du inte har möjlighet att göra yoga dag så gör det inget, du kommer ändå få ut precis det du behöver av det här.

Den första dagen, fredagen den första november, går jag igenom yogapasset på Majas Yogaloft. Sedan får du anmäla dig till ytterligare ett tillfälle för att komma och göra samma yogapass med mig. Du kommer också få yogapasset digitalt, för att enkelt kunna göra det hemma.

Så här går det till:
– Den som vill och kan får göra yogapasset på Majas Yogaloft fredagen den 1:a november kl. 18.30-19.30 eller lördagen den 2:a november kl. 8.00-9.00.
– Ni får yogapasset och meditationen digitalt på en ljudfil där jag instruerar passet, som ni sen kan använda som stöd hemma om ni vill. Ni får också passet och meditationen på papper om ni vill göra den själva.
– Ni gör sedan yogan hemma (eller där ni är) varje dag under 40 dagar. Det är så länge som det tar att sätta en ny vana. Sista dagen är alltså 10:e december. Får du inte till yogan varje dag så kanske du kan göra en kort stund av meditationen, eller inget alls. Detta ska inte vara något kravfyllt, utan snarare en möjlighet för dig!
– Varje kväll ska du även sitta en stund och fundera över vad du är tacksam för just den dagen. Detta ska du skriva ner. Mer information om hur jag tänkt mig det hela kommer ni få på mejl samt om ni kommer den 1:a november.
– Jag kommer hålla yogapasset vid några tillfällen under dessa 40 dagar och i priset ingår att du får vara med under ett av dessa tillfällen. Du kommer få datum för detta när du anmält dig. Har du inte möjlighet att vara med vid dessa ”live-tillfällen” så kan du få reducerat pris. Du får 125 kronor rabatt på Tacksamhetsutmaningen för varje yogatillfälle (av 2 totalt) som du vet med dig att du inte kan vara med. Så även om du inte kan komma på yogan så kan du vara med i utmaningen, alltså!
– Under dessa 40 dagar kommer ni få mejl regelbundet med tips och pepp, samt att jag kommer skapa en Facebook-grupp där vi kan lägga upp bilder och peppa varandra.
– Efter 40 dagar kommer du vara en ny erfarenhet rikare. Din yogaupplevelse är bara din egen och ingen dag kommer vara den andra lik. Men antagligen känner du dig rätt nöjd efteråt. Både kropp, sinne och själ kommer vara mer balanserad, lugn och harmonisk. Och så kommer du ha 40 olika anledningar till att vara tacksam!

Vem kan vara med?
Tacksamhetsutmaningen är till för alla! Var och en anpassar yogan till sin egen dagsform och sina förutsättningar. Det är kundaliniyoga som jag undervisar i och den kan alla utföra. Det går bra att göra yogan på stol eller på yogamatta/liggunderlag/filt.

Anmälan
Du anmäler dig genom att klicka på ”Boka tid” nedan. Klicka sedan på Tacksamhetsutmaningen och välj att boka in dig där den tiden som passar dig. Hör av dig om du inte har möjlighet att vara med någon av de tiderna som finns, så kanske vi kan hitta en ny tid. Kan du inte komma och vara med på plats så får du alltså rabatterat pris. Välj i så fall att betala på plats, så att du inte får en faktura från Klarna med fullt pris.

Boka tid

Vad får du för pengarna?
Tacksamhetsutmaningen kostar 450 kronor. För det så får du alltså göra yoga på Yogaloftet vid två tillfällen, yogapasset digitalt samt på papper, vara med i en Facebook-grupp där vi peppar varandra, flera mejl från mig under dessa dagar med inspiration och fina tips. Och så får du en möjlighet att fördjupa kontakten in till dig själv, känna mer tacksamhet och öppna upp livet för mer kärlek.

Så här beskriver Linda vad hon fick ut av att vara med på sommarutmaningen och vilka hinder hon stötte på.

Vilka antar min utmaning?

6 reaktioner till “Tacksamhetsutmaningen 2019”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: