Butiken online…

Om du missat det så har jag nu uppdaterat sidan om min butik. Där kan du kika på vad jag säljer i butiken samt beställa produkter (genom att fylla i formuläret längst ner på sidan).

Butiken fylls ständigt på med nya varor. Senast ut är dessa fantastiska stenar.

Ametisten, som är en djupt lugnande sten. Jag har en ametist framför mig när jag håller i yogapass. Innan varje pass så kramar jag stenen i handen och hittar på så sätt mitt lugn. Därför kunde jag inte heller motstå dessa skönheter ovan. Ametisten som också kan bäras som skydd mot negativitet och stress. Pris för halsband 750 kronor, örhängen 190 kronor per par.

På bilderna ovan så ser ni en turmalin, som sitter på ett handknutet halsband. Halsbandet går att ställa in längden på och innehåller ingen metall. Turmalin sägs ge styrka, kraft och självförtroende, samt mod att stå på egna ben. Den skyddar mot negativ energi och minskar rädslor. Den renar och balanserar samtliga chakran och bildar en sköld runt kroppen. Priset för halsbandet är 680 kronor.

På den vänstra bilden ovan ser ni en mala med frostad vit agat, med en dödskalle och en tofs. Den vita agaten som sägs hjälpa dig att våga leva livet som du är och inte som andra vill eller önskar. Döskallen står för förnyelse och möligheten att sikta framåt. Malan kostar 880 kronor.

På den högra bilden finns en fantastisk färgad turkos, med livets träd och en tofs nederst. Turkos hjälper dig att känna vördnad inför livet, kärleken och helheten. Malan kostar 880 kronor.

Alla stenar är som vanligt etiskt brutna, med omtanke om människa och miljö. Smyckena görs i Karlstad av en vän till mig. Snart kommer även fler armband in, bl.a. i amazonit, som jag vet att några väntat på.

Kika gärna in på sidan för att se vad mer som finns i butiken. BUTIK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: