Tisdags-tipset: du har all kunskap inom dig

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag, här på Majas Yogaloft.

Inom kundaliniyogan så tonar vi in innan varje pass, dvs vi säger ett mantra tillsammans. Mantrat är ”Ong namo guru dev namo” och betyder att jag bugar inför min kraft som kan ta mig från mörker till ljus. Vi tonar in för att väcka den här inre visdomen som vi har.

Jag brukar också ofta under passen tjata om att du har all kunskap inom dig. Du vet vad du behöver för att må bra, bara du lyssnar inåt. Och när du gjort yoga som hjälpt dig att rensa bort allt brus runtomkring, alla fasader du byggt upp, alla lager du inte behöver, då kan du känna det.

Idag när jag som vanligt tog ett ”insikts-kort” efter yogan blev jag extra glad när detta mötte mig.

Precis så. Det träffade mig rätt i hjärtat. För det var ju till mig. Vill du också ta ditt budskap för dagen så ligger dessa korten i en träask i butiken.

2 reaktioner till “Tisdags-tipset: du har all kunskap inom dig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: