Gillar du att måla?

Har du någonsin testat att låta penseln eller pennan visa ditt innersta? Yogan och meditationen ger oss oftast en massa känslor och tankar, som kan vara svåra att sätta ord på. Men när man vågar släppa fram dem, genom att måla dem, så kan vi sedan enklare släppa dem. Då menar jag inte att vi alla har ett mörker där inom oss som behöver komma fram. Det är snarare så att vi är så återhållsamma, så att vi aldrig vågar vara sårbara, släppa taget, vara kreativa eller testa något nytt. Den här kursen är ett sätt att släppa på sina egna spärrar och bara måla. Måla precis det som du känner för, utan att det finns några rätt eller fel. Inga pekpinnar eller facit. Bara låt det flöda och tänk inte så mycket på slutresultatet.

Onsdagen den 18 :e september tänkte jag starta en kurs där du får uttrycka din kreativitet genom penseln och pennan. Sedan fortsätter den en gång i månaden ända till jul. Du kan välja om du vill vara med alla fyra gångerna, eller bara något enstaka tillfälle.

Vågar du släppa på dina krav och förväntningar? Kom och måla med mig i höst! Läs mer här: Yoga och kreativ målning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: