Tisdags-tipset: yoga på ditt jobb

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag, här på Majas Yogaloft.

Nu såhär när både jobb och skola dragit igång igen för hösten så kan det lätt kännas lite långt till nästa ledighet. Långt tills nästa gång du får den där sköna återhämtningen. Men vet du, den kan komma till ditt jobb! 🙂 Jag kan komma till ditt jobb!

Jag kallar det ”Yoga för företag” och det innebär en härlig timme av mjuk och skön yoga, en stunds avslappning och en avslutande meditation. Beroende på vilket företag det är så kanske jag ändrar passen. Eller beroende på vilka önskemål ni har. Men utgångspunkten är ett grundläggande kundaliniyogapass, som är enkelt för alla att vara med på. Inte alltför mycket ”flum” med sång, som jag ju oftast brukar ha om jag håller yogakurs på Yogaloftet. 🙂 Utan lite mer anpassat för att passa på ditt jobb.

Timmen kommer lära dig att hitta ditt långa djupa andetag, att bli medveten om din egen kropp och hur den mår, att mjuka upp kroppen och att få sträcka ut stela kroppsdelar. Det blir en skön avslappning, som man väldigt väl kan behöva på jobbet. Och den avslutade meditationen är lätt för alla att hänga med på och kunna fortsätta testa hemma.

Du kan läsa mer om det hela här: Yoga för företag

Vill ni istället komma till Gräsås där jag håller till (10 minuters bilresa från Karlstad centrum) så går det förstås också jättebra!

Kontakta mig gärna för mer information! Mejl: majasyogaloft.com Telefon: 0735-25 49 45

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: