Tisdags-tipset: ta sista platserna för nystartshelgen

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag, här på Majas Yogaloft.

Tisdags-tipset är tillbaka efter lite sommarledigt! Idag tipsar jag dig som behöver en liten höstknuff i rätt riktning. Riktningen behöver du själv finna förstås. Jag kommer inte peka åt något håll. Men det är resan som är målet, under denna ganska korta period som vi kallar livet. Och innerst inne vet du din stig. Men ibland kan det kännas snårigt och stressigt. Som om du bara gör allt för att kunna gå vidare till nästa sak. Beta av, hinna med och fortsätta. Istället för att stanna upp och lyssna in, vara närvarande och njuta. Så det här tipset är rätt och slätt att du ska passa på att ta någon av de sista platserna till nästa helgs yoga.

Jag håller nu på med förberedelserna och inser att det kommer bli så himla fint! 🙂 Stunder för reflektion, samtal, yoga, promenad, god vegetarisk mat. Allt för att inspirera dig och ge dig olika tips på hur ditt liv kan bli lite enklare och kanske lyckligare. Det är ju när vi släpper stressen, skalar bort några lager av den fasad vi byggt upp och tar av några av våra masker som vi enklare kan lyssna inåt. Och kanske hitta sin väg.

Så jag provar ut vilken mat det ska bli. Kokar ghee (för att slippa onyttigheterna i smör). Botaniserar bland hundratals yogapass.

Så vad får du om du är med på helgen? Fyra måltider plus fika, fyra yogapass, skön andningspromenad i skogen, kunskap om yogisk filosofi och livsstil, dansa, nya bekantskaper, inspiration, möjligheter att starta upp något nytt…. Allt för ynka 1800 kronor. Det finns några platser kvar, kanske är en din?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: