Butiken tar form

Som du kanske vet så ska min butik flytta ner en våning, eftersom det börjar bli lite trångt på övervåningen. Så renovering av väggarna där nere pågår as we speak. Det kommer bli superfint!

Idag har jag lärt mig att tapetsera. 🙂 Tack till bästa läraren, min kära make! ❤

Så nu hoppas jag ni vill komma på lördag och titta i butiken och få lite skön yoga! Finns massor av platser kvar, så jag vore så tacksam om fler ville komma och fira 3-års jubileet med mig! Läs mer om det här. Det finns pass som passar alla: morgonyoga, yoga mot stress och yoga för stela! Eller vad sägs om skön frigörande dans, som nästan är min favorit! Att bara få blunda och röra kroppen som den själv vill röra sig till musiken. Det avslutas med en lång gongavslappning. Du har väl inte missat erbjudandet Gå 2, betala för 1?! Det innebär 50 kronor per person och pass, så det är verkligen ett fint tillfälle att få ett härligt lugn och underbara energier inför hösten. Hjärtligt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: