Äsch, är det fest så är det!

Yogaloftets 3-års firande börjar närma sig med stormsteg. När jag var ute och hämtade tidningen nyss så tänkte jag att ”äh, va tusan, är det fest så är det! Lite mer kan jag nog pressa priset när jag ändå haft Yogaloftet i 3 år!” Sagt och gjort. Det är ju jag som är chefen. Nu erbjuder jag er att Gå 2 och bara betala för 1 person under hela 3-års-festen, dvs lördagen den 17:e augusti! Så att så många som möjligt kan få komma och prova på lite yoga hos mig!

Så har du någon kompis, granne, pappa eller kollega som aldrig testat att göra yoga? Nu kanske vore ett fint tillfälle! Och förresten. Ibland har man testat yoga, på tex ett gym. Men jag kan lova att upplevelsen är annorlunda på Yogaloftet. Det är lite svårt att förklara, egentligen behöver det upplevas på plats. Men den feedbacken jag fått är att det är enklare att komma ner i varv. Att det känns tryggare. Att upplevelsen blir mer komplett. Mer innerlig. Jag vet inte, jag har ju aldrig varit i den sitsen själv, eftersom jag alltid är läraren. Men kom och prova själv!

Så här ser programmet ut:

Du anmäler dig som vanligt via Boka Direkt. Mer om det och ännu lite mer om dagen hittar du här: 3 års firande

Hjärtinnerligt välkomna! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: