Sommar…

Nu såhär efter midsommar så får man väl verkligen säga att sommaren är här. En sak som jag känner väldigt tydligt i år är att det är så mycket lättare att njuta av sommaren när man inte är stressad. Så mycket lättare att kunna se det stora i det lilla. Det vackra i det enkla. All skönhet som Moder Jord bjuder på. I överflöd. Jag hoppas att du också tar dig tid att se det.

Om en vecka startar min sommarutmaning, där jag utmanar dig att göra yoga varje dag under 40 dagar. Kanske kan den här utmaningen hjälpa dig att stressa ner i vardagen och enklare kunna se det vackra i det lilla.

Vill du också vara med på sommarutmaningen? Den börjar om en vecka, så än finns förstås tid att anmäla sig. Om du har möjlighet så får du gärna göra passet på gräsmattan utanför Yogaloftet den första dagen, för att verkligen kicka igång utmaningen. Vi träffas kl. 18.30 den första juli och går igenom planen för dessa 40 dagar. Sedan gör vi tillsammans yogapasset mellan kl 19.00-20.00. När du gör passet hemma sen så behöver det förstås inte alls ta en timme! Du kan lätt göra det på ungefär 20 minuter. Men den första juli får ni ju även träna på andning, det blir skön avslappning och en meditation.

Vill du inte vara med på sommarutmaningen, men ändå vill yoga snart, så får du gärna vara med den första juli ändå! Det är öppet för alla att göra yogapasset, men glöm inte att anmäla dig innan bara, eftersom det finns begränsat med yogamattor. Läs mer här.

Det är också en vecka kvar för den ”Boka-tidigt-rabatt” som jag ger dig på yogahelgen jag ska hålla sista helgen i augusti. Bokar du senast den sista juni så får du rabatt på helgen (1500:- istället för 1800:-), som kommer vara en fantastisk bra start på hösten. Det kommer bli yogapass som stärker kroppen och hjälper sinnet att släppa det som varit och starta om på nytt. Vi kommer prata livsstil och du får med dig massor av yogiska tips. Jag tror att den helgen blir något alldeles särskilt! Det blir som en liten kompakt yogautbildning där du får mycket möjlighet att själv reflektera över hur du vill leva ditt liv. Det behöver inte vara att du är missnöjd över ditt liv, förstås! Utan det handlar bara om att sätta fina vanor, så att energin räcker hela hösten!

För min del så blir det en lugn sommar. Med mycket tid för att bara vara. Utflykter till stranden med barnen, ligga i hängmattan och läsa saga, promenader till skogen och vattna trädgårdslanden. Förutom sommaryogan den första juli så kanske det blir något mer tillfälle för sommaryoga, om någon vill det. Annars blir det mest ladda inför hösten. Vill du köpa något i butiken så går det givetvis jättebra! Det är bara att du hör av dig till mig och säger när du vill komma!

Tisdags-tipsen kommer ni få här, det ska jag försöka med varje vecka. Annars kan jag bara lova dig att jag ska inspirera dig att köra lite mer mobilfritt i sommar genom att själv inte vara så mobil och uppdatera så ofta. Jag önskar dig en riktigt skön sommar och hoppas att vi ses!

En tanke på “Sommar…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: