Enkel bokning och fakturabetalning

Visste du att du numera enkelt kan boka alla mina pass, kurser, workshops och övriga evenemang via Boka Direkt? Leta bara upp den här symbolen någonstans vid bokningen:

Boka tid

Klicka på ”Boka tid” så kommer du in på min sida där. Leta fram rätt datum och pass, läs mer om passet/evenemanget om du vill och boka online. Du får en bekräftelse efter din bokning. Superenkelt! Då kan du också boka in dit på ströplatser på mina kurser. Du ser alltid där om det finns platser kvar.

Det går också att betala via Klarna, dvs få en faktura, som du också kan dela upp betalningen på om du vill. En detalj här är att om du gör bokningen i Boka Direkt mer än 30 dagar innan eventet/yogapasset så visas inte betalningsmöjligheten via Klarna. Tyvärr kan jag inte påverka det, det är Boka Direkt och Klarna som styr det. Men om du vill betala via faktura men boka tidigare än 30 dagar innan så kan du bara meddela mig så löser vi det!

Jag hoppas och tror att det här ska underlätta för oss alla!

Hoppas du gillar mina sommar- och höstaktiviteter, förresten! Inom kort kommer jag även lägga upp vilka kurser jag ska ha i höst. Tex så kommer det bli yoga och kreativ målning, den ser jag verkligen fram emot! Läs om alla aktuella händelser på sidan ”Aktuellt”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: