Nya varor i butiken

Om gårdagen gick i datorns tecken (dvs jag satt och skrev ihop alla evenemang och fixade med Boka Direkt (där du nu kan boka alla pass jag håller!!)) så har den här dagen ägnats åt uppackning och prismärkning av varor. Omväxling förnöjer verkligen!

Och nu har yogabutiken fyllts på massor av varor. Eller vad sägs om kryddor, yogabyxor, fler tesorter, bönor och godis? 🙂

Det blev till och med så mycket att det inte fick plats på övervåningen. Men jag har ändå sedan tidigare bestämt mig för att utöka butiken och flytta ner den på nedervåningen. Så nu är hälften av butiken där uppe och hälften där nere.

Jag håller på att göra en ny sida för butiken även här på hemsidan, så inom kort kommer alla produkter att presenteras närmare där. Så att det blir enklare för dig att veta vad jag har och vad det kostar. Jag kommer inte öppna någon webbutik det närmaste, men det går ändå att höra av sig till mig om man vill handla men inte har möjlighet att komma, så skickar jag det.

Varmt välkomna (med betoning på varmt idag) att kika in, om du har vägarna förbi! Glöm inte förresten att jag har ett bra erbjudande på solskyddsfaktor under juni! 😉

Önskar dig en fin nationaldag! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: