Tisdags-tipset: häng med på yoga!

Tisdags-tipset ger dig tips på ett lite mer hållbart liv, varje tisdag, här på Majas Yogaloft.

Den här tisdagen ger jag dig hela fem tips på hur du kan få ett lite mer hållbart liv. Den här gången handlar det om att du ska ta hand om dig själv och ge dig själv lite yoga. 🙂

Nu ger jag dig massor av möjligheter till att komma igång med yoga, att bara prova på eller att verkligen få en nystart inför hösten. Vad sägs om dessa tips?

Andning och yoga – missa inte denna heldagsworkshop där du får lära dig att andas på riktigt! Söndagen den 23:e juni (och inget annat 🙂 )

Jag utmanar dig att göra yoga med mig under 40 dagar i sommar! Läs mer om sommarutmaningen här.

I augusti har Majas Yogaloft funnits i 3 år! Det måste vi ju förstås fira!! Det blir en heldag med yoga och inspiration! Läs mer om 3 års firandet här.

I slutet av sommaren kommer en väldigt fin möjlighet till dig som vill ha en nystart inför hösten. Kanske behöver du få in mer positiv energi i din vardag. Det blir två heldagar med massor av yoga, samtal och god mat. Läs mer om yogahelgen för nystart här.

Höstens höjdpunkt för alla föräldrar! Nu blir det premiär för syskontrion Moa, Maja och Martin att hålla i ett retreat tillsammans! Det kommer bli helt fantastiskt och inget som du vill missa! Läs mer om det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: