Majas Yogaloft fyller 3 år!

I augusti är det tre år sen jag startade Majas Yogaloft. Det firar jag med en heldag av yoga och härlig samvaro. Jag håller i tre yogapass under dagen samt ett pass med dans och lång avslappning. Se vilket som passar dig bäst och anmäl dig via BokaDirekt nedan. Den här dagen är det halva priset på yogapassen, vilket innebär att de kostar 100 kr per pass och person. Men det finns också ett finfint erbjudande: Gå 2 betala för 1! Detta gäller även gjorda bokningar, dvs då får man gärna ta med sig en kompis! Men observera att man måste boka in båda personerna som vanligt, bara det att man endast betalar för en person. Välj i så fall att betala på plats, så kan ni swisha betalningen under dagen eller betala kontant.

Under hela dagen är förstås butiken öppen på nedervåningen, med bra erbjudanden. Där finns det även yogite och sittplatser. Nyttigt tilltugg finns också att köpa.

Som du ser i programmet ovan så håller jag också en visning i butiken, med tips på hur du kan leva mer hållbart. Med hållbarhet så menar jag att vår miljö och vår natur ska fortsätta vara lika vacker för våra barnbarnsbarn. Men också att vi ska leva så gott och så länge vi kan, utan en massa kemikalier i kroppen. Visningen behöver inte bokas.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby 8 km norr om Karlstad
Kostnad: 100 kr per pass. Gå 2 betala för 1 på samtliga pass!
Anmälan: via Boka Direkt, klicka på ”Boka tid” nedan och välj pass i kalendern
Datum: Lördagen den 17:e augusti

Boka tid

Har du några frågor om dagen är du varmt välkommen att höra av dig till mig på telefon 0735-25 49 45 eller mejl majasyogaloft@gmail.com

Så här har dessa tre år sett ut på Majas Yogaloft:

3 reaktioner till “Majas Yogaloft fyller 3 år!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: