Föräldraretreat 2019

Att vara förälder är inte alltid helt lätt. Känslor av otillräcklighet, frustration och tålamodsbrist har nog de flesta föräldrar stött på. Och det är ju helt okej. Det är normalt. Men det finns verktyg att ta till, för att minska dessa jobbiga känslor och istället lämna plats för mer kärlek, närvaro och acceptans.

Är du förälder och känner att du behöver en helgs återhämtning?
Är du nyfiken på hur du kan fördjupa ditt föräldraskap?
Behöver du verktyg för att klara av vardagens utmaningar och för att bli en mer närvarande förälder?

Då är detta något för dig!

Under den här helgen så använder vi yogans stärkande effekter, gongavslappningens helande vibrationer och kraften av att kunna känna sig sårbar. Du får möjlighet att möta ditt inre barn för att kunna omfamna det, för att stärka dig själv och relationen till dina/ditt barn. När du själv gått till grunden med dig själv så kan du bättre finnas där för ditt/dina barn.

Kostnad: Vid anmälan innan 31/7: 2800:- per person.
Vid anmälan efter 1/8: 3100:- per person. Inklusive övernattning i sovsal och underbar, vegetarisk och näringsrik mat.

Plats: Dömle Scoutgård utanför Forshaga i Värmland

Datum: Fredagen den 4:e oktober kl. 16.00 till söndagen den 6:e oktober kl. 16.00

Innehåll: Vi kommer varva yoga, meditation, tystnad och dans med gemenskap, god vegetarisk mat och utvecklande samtal.

Vi kommer göra kundaliniyoga, som är en enkel men otroligt skön yoga som alla kan vara med på. Du anpassar enkelt yogan utifrån dina egna förutsättningar och din dagsform.

Det blir guidade stunder med efterföljande processande. Allt för att du ska ges möjlighet att växa i din föräldraroll, se ditt eget inre barn och prata om sådant som berör dig. 

Arrangörer: Den här helgen ordnas av syskontrion Moa, Maja och Martin

Moa Koskelainen – en tvåbarnsmamma som menar att den största gåva du kan ge ditt barn är att som vuxen lösa dina egna inre konflikter. Moa är utbildad waldorflärare, men arbetar idag mer med att stödja lärare och skolpersonal i hur man kan kommunicera med barn. Hon har gått flera vidareutbildningar i just medveten kommunikation och hur man kan möta barnen där de är.

Maja Tervell – en trebarnsmamma som driver sitt egna företag som yogalärare, inspiratör och utbildare. Maja startade Majas Yogaloft 2016, som ligger på landet i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad, samma år som hon hade utbildat sig till kundaliniyogalärare. Maja delar yogan på ett personligt och varmt sätt, gärna med mycket mantrasång och förstås sköna gongavslappningar.

Martin Koskelainen – helgens kock! Martin älskar att laga mat från grunden, gärna med det som finns ute i naturen. När han inte lagar mat bor han på landet uppe i Dalarna och rycker till vardags ut som brandman.

Dömle Scoutgård ligger ca 3 mil norr om Karlstad, i Värmland. Det är en gammal anrik byggnad, som förut hette Solbergsgården och fungerade som stångjärnssmedja. Den ligger naturskönt belägen, med utsikt mot både Smårissjön, Dömleån och Dömle Skidbacke. Standarden är enkel och övernattningen sker på övervåningen i en gemensam sovsal med sovalkover och våningssängar. Det finns gemensamma toaletter och duschar på bottenvåningen. Den enkla standarden ger oss möjlighet att titta inåt, rensa bort sådant som bara är yttre brus och landa i oss själva. Vi försöker släppa vardagens stress och rekommenderar därför att du inte använder din mobil under helgen.

Maten som serveras kommer vara näringsrik, vegetarisk och utsökt god. Var och en diskar sin egen tallrik och vi kommer även att städa efter oss gemensamt på söndagen. Men utöver det så får du maten serverad och kan släppa alla vardagssysslor för en stund. Vänligen meddela oss om du har någon allergi eller sjukdom som vi behöver veta om.

Anmälan: görs genom att klicka på ”Boka tid” nedan och sedan gör du enkelt bokningen i Boka Direkt.

Boka tid

Betalning sker via swish eller plusgiro. Du kommer få en bekräftelse efter att du anmält dig med betalningsanvisningar. Din bokning är dock bekräftad först när du betalat anmälningsavgiften på 300 kronor. Resterande belopp betalar du senast den 25:e september.

Avbokning ska helst ske senast den 20:e september annars debiteras du 300 kronor. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.

Vi önskar dig hjärtligt välkommen till en helg för nytänkande, utveckling, återhämtning och inre lugn.

3 reaktioner till “Föräldraretreat 2019”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: