Sommarutmaningen – 40 dagars yoga

Jag tänkte försöka göra samma yogapass under 40 dagar i sommar! Vilka hänger på?

Jag har själv märkt hur otroligt bra jag mår av att göra yoga varje morgon. I dagens stressade samhälle så tror jag att vi behöver stärka oss själva väldigt mycket för att orka med. Då är den dagliga morgonrutinen oerhört nyttig. För mig har morgonyogan gett mig:

 • Ett sätt att ”hitta mig själv” varje dag. Blicka inåt för en stund, känna in hur jag mår, hur kroppen känns, hitta min egen balans. Att liksom först hitta mig själv innan jag tar mig an allt annat.
 • Mjuk uppvärmning för kroppen, så att den får vakna till i lugn och ro.
 • Mer tålamod med barnen och även med allt annat i livet. Har jag inte gjort morgonyoga märker jag direkt att stubinen är lite kortare. Jag orkar även med stress bättre.
 • Jag lyfter mina egna energier för att få mer ork under hela dagen.
 • Mer glädje! Av att prioritera mig själv det första jag gör varje morgon så känner jag mig älskad och orkar ge vidare mer glädje.

Inom yogan säger vi att det tar 40 dagar att sätta en ny vana. Så nu sätter vi den bästa vanan för oss själva: att ge sig själv kärlek varje morgon!

Så här är det tänkt:

 • Den första juli får den som har möjlighet komma hit och göra det tänkta yogapasset, utomhus på gräsmattan, kl. 19.00-20.00. Vi träffas 18.30 så går jag igenom upplägget. Om du inte har möjlighet att vara med så skickar jag allt du behöver.
 • Du får passet på papper och via mejl, så att du enkelt kan göra det hemma.
 • Jag skickar ut mejl med jämna mellanrum för att komma med bra tips till dig och för att peppa dig att fortsätta.
 • Efter 40 dagar så är det den 9:e augusti. Då är vi redo att ta oss an hösten, med en massa ny energi och fina vanor.

Yogapasset vi ska göra stärker ditt navelcenter och din mage. Navelcentrat är kroppens maskinrum och här finns vår energi, vår kraft och beslutsamhet. Passet hjälper oss att hitta en riktning i livet och styra mot målen vi vill uppnå. Att stärka magen, som ju också passet gör, kan ju också bara det kännas skönt. Det jobbar också mycket på våra höftböjare, för att släppa spänningar som lätt sätter sig där när vi är stressade. Vår största nerv sitter i höftböjaren och är oerhört viktig att mjuka upp för att få en bra hållning, släppa stress och hålla kroppen smidig. Ett superbra pass alltså! Det är inte heller så långt, utan kan klaras av på 15-20 minuter.

Det bästa är ju att göra yogan varje morgon, men det går förstås bra att även göra det andra tider på dygnet också. Så våga testa vad yogan kan göra för dig! Lite djupare och lite kraftfullare.

Kostnad: 200 kronor (eller 1 stämpel), då ingår yogapass utomhus vid Majas Yogaloft, yogapasset på papper samt via mejl, flera tips på bra morgonrutiner och hur du kan balansera dig själv på morgonen. Och förstås möjligheten att skapa dig nya bra vanor och kanske få till en skön morgonrutin.
Start: 1:a juli och 40 dagar framåt
Anmälan: Klicka på ”Boka tid” nedan och boka sedan in dig på sommarutmaningen som startar 1:a juli.

Boka tid

3 kommentarer på “Sommarutmaningen – 40 dagars yoga

 1. Pingback: Tisdags-tipset: häng med på yoga! – Majas Yogaloft

 2. Pingback: Sommaryoga – Majas Yogaloft

 3. Pingback: Sommar… – Majas Yogaloft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: