Bäverns betydelse

I måndags var jag och min syster iväg och tittade på ett ställe där vi skulle vilja hålla ett retreat för föräldrar i höst. Det är tänkt att bli en helg där du som förälder får tid för återhämtning, yoga, reflektion kring ditt föräldraskap och många härliga samtal. Nu väntar vi bara svar på om det är ledigt den helgen vi tänkt, sen publicerar jag allt här.

Jag har också en hel del annat på gång, både i sommar och i höst.

Lite pirrigt är det allt. Kommer ni vilja vara med? Satsar jag på rätt saker just nu?

Jag fick mitt svar i måndags när jag var ute och sprang på kvällen. Plötsligt såg jag något precis bredvid stigen. Det såg först ut som en stor sten eller stubbe. Gissa om jag hoppade till när den började röra på sig. Först såg jag inte vad det var. Ett vildsvin? En grävling?

Det var en bäver. Den blev lika förskräckt som jag och rultade snabbt iväg, med svansen klappandes efter sig.

När jag senare läste i Solögas bok ”Djurens språk” (där Solöga beskriver vad varje djur betyder, dvs djuren visar sig för oss människor för att ge oss ett budskap) så står det så här:

Dags att bygga nytt. Bejaka nya projekt och ta itu med saker konstruktivt. Min gåva till dig är nya projekt.

Här handlar det om att nya saker kommer att komma i din väg. De kan dyka upp som en idé, en tanke, en känsla eller rent av fysiskt. Backa inte. Bejaka det nya som kommer i din väg.

Så snart, alldeles snart, kommer snart mina nya idéer att publiceras här. Underbart! Det är bara att följa flödet. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: