Personlig yogacoach

Känner du att du skulle vilja förändra något i ditt liv men inte riktigt orkar börja? Eller inte vet hur du ska börja? Jag har märkt hur bra yogan är på att få oss att känna vad vi behöver. Att få oss att blir mer medvetna om vad vi mår bra av och att vilja göra de sakerna oftare. Kanske kan yogan hjälpa dig att förändra, utveckla, avveckla, stressa ner eller fylla på med energi.

Men ibland kan det vara svårt att komma igång. Hur börjar man? Hur får man till den där dagliga yogapraktiken, om det är det som man vill ha.

Jag erbjuder dig gärna hjälp! Bara hör av dig, så kan vi träffas! Jag väljer ut ett yogapass just för dig, du får göra det på Yogaloftet med en trygg guidning av mig. Vi dricker te och pratar om hur du kan få till den där förändringen eller leva lite mer som du vill. Sedan träffas vi igen efter en vecka och ser hur det har gått. Vi lägger upp det helt som det passar dig!

Personlig yogacoach kostar 700 kr per gång och då får du göra härlig yoga med mig, du får med dig ett speciellt utvalt pass och en meditation, men framförallt så får du personliga tips på hur du kan göra. Under juni, juli och augusti har jag ett specialerbjudande och då kan du testa på att ha en personlig yogacoach för bara 500 kr per tillfälle istället. Så ta chansen att få till den där förändringen, så att du kan få må riktigt bra i livet. För det är du värd! ❤

Välkommen att höra av dig till mig för ett personligt upplägg!

Bild från mitt senaste tillfälle som personlig yogacoach. Det funkar lika bra att göra yoga på höga kuddar som direkt på mattan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: