Total balans och städning

Det är så himlens skönt att nu få styra över mina arbetsdagar helt själv! Idag behövde jag fylla på förrådet av värmeljus, städa yogaloftet inför den nya kursen som startar idag och göra färdigt lite bokföring. Det kan ju låta hur tråkigt som helst, att städa, handla och skriva in siffror. Men jag älskar det! Och jag varvar det med att prismärka nya varor som kommit in, gå igenom yogapasset jag ska hålla ikväll och stämma gitarren. Så om du frågar mig så är det underbart! Jag gör ju allt för min egen skull.

Jag försökte få tag på personen som efterträtt mig på gamla jobbet tidigare idag, men telefonsvararen sa att hon var i ett möte. Då kände jag extra starkt att jag inte saknar mitt gamla jobb utan desto mer njuter av det jag har nu. Inga onödiga möten så långt ögat kan nå…

Det finns två platser kvar ikväll om du skulle vilja vara med. Vi kommer göra Total Balance Kriya, som balanserar auran, stimulerar utrensning av toxiner i kroppen, bygger muskelstyrka och ger hjärnan balans. Ett jätteskönt pass! Och som vanligt följs yogan av en lång avslappning till gongens toner och idag blir det en mjuk meditation för inre lugn.

Hör av dig om du vill vara med. En drop-in plats kostar 200 kr, eller 1 stämpel om du har ett stämpelkort.

På tal om städning, förresten. Vet du hur du bäst tar hand om din ullmatta? Den mår bäst av att dammsugas. Inte tvättas i tvättmaskinen. Jag fick det tipset förut att det minsann funkade fint att tvätta på 30 grader i maskinen. Men problemet då var att gummit på undersidan försvann, så att fästet plötsligt blev väldigt dåligt. Så gör inte om det misstaget du också. Det går att tvätta för hand också, men jag tycker dammsugningen är smidigast. I alla fall eftersom jag behöver göra rent 11 stycken mattor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: