Andning och yoga – en heldagsworkshop

Vet du hur man andas? Och då menar jag verkligen andas på riktigt! Så att kroppen kan tillgodogöra sig alla de positiva effekter som ett bra andetag för med sig. Oftast sker vår andning bara högt uppe i bröstkorgen och luften vi byter ut skulle kunna få plats i en liten kaffekopp. Vad händer med kroppen och med oss om vi lär oss andas ordentligt?

Söndagen den 23:e juni kl. 10.30.00-17.00 ska vi utforska vårt andetag!

Kundaliniyogan ger oss en mängd andningsövningar, som alla påverkar oss på olika sätt. Andetaget är det enda vi kan påverka, som i sin tur påverkar vårt hjärta och blodtryck. Vi ska under den här dagen upptäcka hur det kan ge oss energi, hjälpa oss att slappna av och släppa stress, öka vårt medvetande och släppa på blockeringar inom oss.

Det blir en heldagsworkshop, då vi börjar med ett yogapass och efter det äter en god sopplunch. Sedan blir det en stunds gongavslappning, vi provar att andas på olika sätt och ni kommer även få praktiska tips med er så att ni kan fortsätta öva där hemma. Vi avslutar med ett skönt yogapass och sist en lång meditation. Yogan kan alla utföra, du anpassar den helt till dina förutsättningar och din dagsform. Inga förkunskaper behövs.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad
Datum: Söndagen den 23:e juni, kl. 10.30-17.00
Kostnad: 750:-, eller 4 stämplar (om du har stämpelkort, då sparar du 50:-) inklusive vegetarisk sopplunch, fika och kompendium med övningar
Anmälan: klicka på ”Boka tid” nedan, sedan kan du enkelt boka in via kalendern i Boka Direkt.

Boka tid

Varmt välkomna till en skön dag, där du verkligen får lära dig att andas!

En tanke på “Andning och yoga – en heldagsworkshop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: