Vårplaner

Åh så härligt det är med våren! Alla små knoppar som bara vill spricka ut, möta solen och njuta av livet. Grönskan gör mig glad, pigg och fylld av livsenergi. Sedan i onsdags har vi också varit hundvakt, så det har inneburit att jag fått en massa bra ursäkter för att komma ut på promenader i skogen.

På tisdag börjar vårens sista yogakurs, som den här gången handlar om att få balans i livet. Det finns ett par fåtal platser kvar, om du är intresserad. Du kan läsa mer om kursen här.

Det går också bra att bara komma på några enstaka pass i kursen, om du inte har möjlighet att vara med på hela kursen. I så fall betalar du 200 kr per tillfälle, eller använder en stämpel från stämpelkortet. (Då kostar tillfället bara 175 kr.) Men hör av dig till mig innan, så att du säkert har en plats.

Annars är nästa enstaka tillfälle för yoga på Mors Dag, söndagen den 26:e maj. Då blir det skön morgonyoga, perfekt för att få den bästa starten på dagen! Du behöver förstås inte vara en mor för att komma då. Men det kan ju också vara en fin gåva till en mor: att få en skön tid för sig själv!

Jag kommer också hålla en heldag söndagen den 23:e juni. Mer information om allt detta kommer inom ett par dagar. Men boka in datumen redan nu, om du är intresserad. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: