Start för barnyoga

Varje torsdag kl 14.30, med start den 2:a maj, kommer jag ha yoga med de barn/ungdomar som vill vara med! Det blir ett sätt att varva ner efter skolan samt få släppa lite av vardagens press och stress. Du behöver inga som helst förkunskaper, utan du anpassar själv yogan så att den funkar för dig. Det blir en stunds skön yoga, gongavslappning och en enkel meditation som avslutning. Vi håller på max en timma.

Den tiden kommer alla barn med skolbussen här i Gräsås, så då tänker jag att de som känner för att vara med bara glider in på Yogaloftet.  Vi provar detta utan någon kostnad under maj månad samt fram till skolavslutningen, så får vi se om det finns något intresse.

Du behöver inte anmäla dig utan din dagsform avgör om du vill vara med. Jag tror och hoppas att det kan bli en skön stund för skolbarn, som är så pass stora att de kan göra yoga utan någon vuxen. Ta gärna på dig mjuka kläder.

Plats: Majas Yogaloft, i Ulvsby, 8 km norr om Karlstad
Tid: Torsdagar kl 14.30-15.30 (under maj månad)
Kostnad: Gratis
Anmälan: Ingen anmälan behövs

Jag vill att Yogaloftet ska vara en plats för alla och en oas i vardagen. Därför hälsar jag alla barn varmt välkomna till ett lite lekfullare yogapass på torsdagseftermiddagar! Hör gärna av dig till mig om du har frågor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: