Stämpelkort

Nu har du möjlighet att köpa ett 10-kort på Majas Yogaloft. Det kan vara bra för dig som inte har möjlighet att vara med på en hel kurs, eller om du bara vill ha lite rabatt på enstaka tillfällen.

Pris stämpelkort: 1 750 kronor, innehåller tio rutor, värda 175 kronor vardera. Finns att köpa på Majas Yogaloft.

Så här funkar det:

– Du kan använda det vid enstaka pass jag håller eller på drop-in, om det är så att du vill vara med på något pass på en befintlig kurs (som ofta håller på 6-9 veckor). Då kostar det en stämpel. Om du annars vill vara med på ett enstaka pass så kostar det 200 kronor, om du inte har stämpelkort.

– Det funkar också bra på en workshop eller något temapass, som håller på lite längre än ett vanligt pass. Vid varje pass kommer jag ange hur många stämplar som behövs. Men du kommer alltid spara lite på att betala med stämpelkortet. Kostar tex passet 400 kronor så får du använda två stämplar och då sparar du 50 kronor.

– Stämpelkortet går också att använda som betalning i yogabutiken. Då är varje stämpel värd 175 kronor, precis som det du betalat för.

– Kortet är personligt, så det funkar inte att man går ihop ett helt gäng och köper ett kort för att få rabatten.

– Har du redan betalat för en pass eller en kurs framöver och skulle vilja använda ett stämpelkorten istället så betalar du bara in mellanskillnaden upp till 1750:- och så får du ett kort av mig.

– Det finns inget slutdatum för när du behöver ha använt kortet. Det gäller fortfarande nästa år även om jag tex skulle höja priserna då.

För att köpa ett stämpelkort så kontaktar du mig (funkar tex via formuläret längst ner på sidan, via majasyogaloft@gmail.com eller 0735-25 49 45) och säger att du vill köpa stämpelkortet. Sedan sätter du in 1750 kronor på swish 123 596 43 90 eller plusgiro 81 11 49-4. När du framöver bokar in dig på ett pass så väljer du ”Betala på plats” och när du sedan kommer så meddelar du mig att du vill nyttja ditt stämpelkort. Kortet kan sedan ligga kvar på Yogaloftet (om du vill) och så säger du bara till när du vill använda det. Så slipper du komma ihåg att ta med det varje gång. 

Det finns nu alltså möjlighet att vara med på enstaka yogapass som ingår i en kurs. Men då måste du alltid boka upp din plats innan, inför varje pass. (Vissa pass kan då vara fullbokade redan.) Det går att boka max en vecka i förväg. Den som har anmält sig till hela kursen har alltid förtur. Skulle du missa ett pass i kursen du är anmäld till så har du möjlighet att ta igen den på något annat pass som infaller under kursperioden.

Så varför ska du då anmäla dig till en hel kurs, kanske du undrar? Fördelen med att anmäla sig till en hel kurs är förstås att du är garanterad din plats på varje tillfälle på kursen. Och priset då blir ungefär 160 kronor per gång. Alltså ytterligare lite billigare. Och så får du ett fint vykort efter avslutad kurs. ❤

Jag hoppas nyheten med stämpelkorten samt drop-in gör att fler får möjlighet att kunna göra yoga. För yogan gör så gott! Det kan mina nöjda deltagare intyga! Jag önskar dig varmt välkommen till Yogaloftet! En plats för återhämtning och ny energi.

10 reaktioner till “Stämpelkort”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: