Ögonkuddar för extra skön avslappning

En nyhet på mina yogapass är otroligt mjuka ögonkuddar i sammet, som du får låna under den långa vilan. När du lägger dem över ögonen så stillas ögonens aktiviteter och det hjälper dig att slappna av lite ytterligare. De ger också en skön tyngd över ögat och doftar ljuvligt av lavendel.

Idag hämtade jag en ny leverans, med ögonkuddar i fantastiska färger, eftersom de som säljs i butiken börjar ta slut. Så nu finns återigen flera olika sorter att välja på. Vilken färg är din favorit?

Kuddarna sys av Helen på företaget Heppa. Hennes syatelje ligger vid Kanikenäset i Karlstad. Det är även hon som syr mina meditationskuddar. Närproducerat och med kärlek.

Igår höll jag ett yogapass för att stärka magen och sedan fick deltagarna njuta av ett gongbad, alltså en extra lång vila när jag spelade på gong och klangskål. Självklart med de sköna ögonkuddarna. Det blev en skön avslutning på helgen och bra uppladdning för ytterligare en arbetsvecka.

Här är utsikten ut mot fälten i eftermiddagsljus. Om ett par månader kommer det se annorlunda ut förstås, med gröna knoppar på träden. Jag längtar lite efter våren, får jag erkänna. Det är något särskilt när naturen vaknar till liv igen.

Nästa inbokade tillfälle för yoga, förutom tisdagskurserna, är heldagen med detox-tema söndagen den 17:e mars. Du kan läsa mer om det här.

Önskar er alla en skön vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: