Yoga som friskvård

Hur mår ni på ert jobb? Skulle ni må bra av att få mjuka upp stela muskler efter mycket stillasittande eller monotona rörelser? Är det mycket press som stressar och gör att kollegor sjukskrivs? Eller vill ni kanske bara göra något roligt tillsammans? Då kanske ett yogapass tillsammans vore spännande att prova?

På Majas Yogaloft finns plats för 10 personer. Här finns lugnet på landet, med bara tio minuters bilfärd från Karlstad. Ni parkerar såklart gratis. Sedan kan ni bara varva ner, koppla bort och samla ny energi. Här finns den stora gongen, som vibrerar bort spänningar och blockeringar i kroppen, under den långa vilan. Här finns sköna ullmattor och mjuka sittkuddar. En svag doft av rökelse, stilla toner från vacker mantramusik och tystnad.

För en timmes yogapass betalar ni 200:-/person, om ni bokar in minst fem personer. Det är billiga åtgärder för att visa personalen uppskattning. En timme som definitivt kommer sätta avtryck. Kanske ger det långa djupa andetaget dig extra lugn även under arbetsdagen. Och den medvetenheten som du får om dig själv kanske spiller över på annat i livet. Yogans positiva effekter sprider ringar på vattnet.

Vill ni hellre att jag kommer till ert företag, eller den plats där ni håller er konferens, så går det givetvis också bra. Då tillkommer en framkörningsavgift på 400:-/gång. Och då är det bara er lokal som sätter gränsen för hur många som får plats.

Om du får friskvårdsbidrag från din arbetsgivare så går det också bra att använda till yoga. Bara be om ett kvitto från mig.

En tanke på “Yoga som friskvård”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: