Dagen före…

Imorgon börjar äntligen mina yogakurser igen! Åh herregud som jag har saknat dem…

– Deltagarna som kommer och är med. Öppnar upp sina hjärtan och vågar släppa taget in i det okända, som ju yogan är för de flesta från början.

– De där stunderna av egen tid, (alltså utan barn…) då jag får hänge mig åt det jag älskar.

– Att få komponera ihop egna kurser, för att sprida det jag tror gör oss människor gott.

– Energin som skapas på yogaloftet är något särskilt. Gemenskapen i en grupp blir väldigt fin, när man är där för sin egen skull men ändå vågar dela sina upplevelser med andra. (Bara om man vill förstås.)

Så idag förbereder jag mig genom att kopiera yogapassen och meditationerna. Jag gör mer deo till butiken, som sålde slut redan på invigningen. Jag fyller på nya ljus i ljusstakarna. Ser till så det är städat och snyggt. Kollar upp vilka deltagarna kommer vara. Inser att det faktiskt är några platser lediga till det tidiga tillfället. (Kanske vet du nån som vill gå?) Men kö till det sena tillfället.

Jag börjar längta efter att starta fler kurser. För nu är det bara tre veckor kvar med heltid på jobbet. (Sen går jag ner på halvtid. Det ska bli så skönt!) Så snart lägger jag nog upp mer yogatillfällen här. Håll utkik om du är intresserad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: