Och vilken invigning det blev!

Tidigt i morse stod dörren öppen till Yogaloftet. Det var äntligen dags för invigning!

Och vilken invigning det blev! Tack ni alla underbara själar som kom! Utan er hade det inte blivit någon invigning förstås.

Yogapass varvades med tedrickande, småpratande och gongavslappingar. Det shoppades i yogabutiken och mumsades rawfoodbollar.

Jag lovade några av er receptet på bollarna. De kommer från boken Raw fika. (superbra bok av Asplund och Carlsson)

Chokladbollar med honung och ingefära:

Mixa alla ingredienserna (tips från mig är att mixa mandlarna för sig först) i matberedare, rulla till bollar och sedan i någon god toppning. Jag valde kokos, hade inga bipollen i rockärmen. Det gick lika bra det. Ställ sedan kallt någon timme innan servering. Chokladigt goda! (Jag använde vanliga torkade dadlar, det gick också lika bra.)

Citrusbollar med vallmo:

Mixa alla ingredienserna och rulla sedan till bollar och rulla sen i tex vallmo. De blev fräscha med citrussmaken. Använde vanliga torkade dadlar här också. Ställ kallt någon timme innan servering.

Jag fick även frågan om yogapassen och de ligger längst ner i detta inlägg.

Mitt största och varmaste tack till ALLA som kom! ❤ Sååå underbart att äntligen vara igång igen!

Stort tack till alla fina invigningsgåvor jag fick! Det hade ni verkligen inte behövt, det hoppas jag att ni vet. Men jag blir ändå glad in i hjärtat! Och alla glada tillrop inför invigningen. Tack!!

Ett jättetack till mina föräldrar som passade dottern under dagen. Ni är ovärderliga. ❤

Mitt sista och största tack går till min helt underbara man! Utan dig älskling så hade detta aldrig blivit verklighet. Du har faktiskt förverkligat min största dröm och det är jag dig så tacksam för! Allt du ordnat kring bygget är helt otroligt. Jag håller på att klura ut nåt riktigt bra sätt att tacka dig på. Vad tror du om spahelg?

Jag har plockat undan allt, lagat middag, ätit och även fått i hungriga skidåkare mat. Nu ska jag göra absolut ingenting resten av kvällen. (Rätt slut efter tre yogapass och två gong pass.. ) Den här invigningen bär jag med mig i hjärtat länge! Kärlek till er alla! ❤ Hoppas vi ses snart igen!

Yogapass för ny energi – basic spinal energy series

Yogapass för en friskare och starkare rygg

Yogapass mot stress – The essence of self

De som bett om passen får det på mejl. Hör av dig om du också vill ha det. Kom på det där med copyright så lägger inte upp passen här. Hör gärna av dig så mejlar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: