Det sitter i detaljerna

Egentligen är jag inte särskilt petig eller noga med att det måste bli helt perfekt. Lite på en höft är mer min grej. Men ändå kan jag säga att jag älskar vissa av detaljerna på Yogaloftet, som ger det där lilla extra. Särskilt när det är utvalt just för det här stället. Valt med omsorg. Gjort med kärlek.

Som det mörka trappräcket, som från början var en lite trist träfärgad stång. Den slipades och betsades, tills den passade golvet. Och själva trappan ska vi inte tala om. Trappstegen är gjorda av gamla ytterväggar från loftet. Fint upplysta vart och ett.

Golvet är slipat och sedan mörkbetsat. När vi slipade och sedan polerade på det bruna pigmentet så fastnade vissa korn, vilket gör att det är lite oregelbundna mönster i golvet. Det gillar inte min man, men jag tycker det bidrar till charmen.

Det finns ett lågt fönster, som släpper in ljus, men som också gör att man kan se in på personen som yogar på mattan precis bredvid. Den insynen är nu stoppad, efter att jag skurit till ett specialdesignat skydd, med min logga. Jag är så nöjd med den.

De här lamporna är helt min mans idé. De sitter i trappen. Och jag älskar dem. Upphängningen med smidda krokar och elkabel som ser ut som ett rep är så snyggt.

Min yogabutik börjar fyllas på. Jag ska försöka skriva mer om det i veckan. Och nu är mattorna och kuddarna på plats. Snart är det bara ni som saknas! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: