2018 års höjdpunkter

Jag tänkte sammanfatta Yogaloftets 2018. Ett år som mest bestod av renovering och vila. Men också lite annat. Här är de fem mest lästa blogginläggen:

1. Min Indienresa som sammanfattar ett av mina livs resor, när jag åkte till Janesh Vaidyas ayurvedaretreat i södra Indien. Bara tanken på resan gör mig alldeles varm i hjärtat. Det var definitivt en resa jag kommer minnas hela livet. Men det var inte bara underbart och härligt att vara ifrån familjen under två veckor. Eller att bara få fruktsmoothie till frukost varje morgon. Men ljudet av vågorna som slog in mot stranden, känslan av omhändertagande under den dagliga massagen eller morgnarnas yoga uppe på taket, det finns för alltid kvar som något av det bästa jag upplevt. ❤

2. Nu ger jag mig ut på djupt vatten handlade om mitt beslut att säga upp mig från min chefstjänst för att våga satsa på yogan. Att följa hjärtat, som tydligt kände att jag behövde finnas där mer för barnen. Och att jag behövde prova Yogaloftets vingar. Beslutet som jag hittills aldrig ångrat. Under 2019 blir det verklighet. Inget känns så bra som att följa sitt hjärta.

3. Mungbönsgryta rensar kroppen är ett ganska gammalt inlägg, men hamnar ändå på tredje plats bland mina mest lästa inlägg under 2018. Och jag hoppas att många av er provat denna kompletta gryta, som både rensar kroppen och stärker dig.

4. Invigning av det nya Yogaloftet är mitt senaste inlägg, som handlar om min nyinvigning, efter att den stora renoveringen är gjord. Invigningen sker söndagen den 27:e januari. Det finns några platser kvar, så missa inte chansen att prova på yoga.

5. Vårt chakrasystem – tredje ögat, där jag skriver om vilka fördelar det finns med att stärka det sjätte chakrat. De andra chakrana finns också beskrivna här.

Om du vill läsa fler årssammanfattningar, så finns den för 2017 här. Och här finns en sammanfattning för mitt första år med Yogaloftet.

Den här sången sjunger vi efter varje yogapass. Så vad passar bättre att avsluta året med än just denna. Som en hyllning till dig själv. Du har ditt eget ljus inom. Låt det leda dig 2019. ❤

En tanke på “2018 års höjdpunkter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: