Invigning av det nya Yogaloftet

Söndagen den 27:e januari inviger jag det nya yogaloftet, med olika pass hela dagen. Anmälan behövs, eftersom det är begränsat antal platser.

Äntligen är det färdigt! Renoveringen av övervåningen är klar och den nya lokalen till Yogaloftet likaså. Min dröm! På riktigt! Så kom och fira genom att yoga med mig! Ett perfekt tillfälle att testa på, om du varit nyfiken eller bara funderar på att lägga till en ny, bättre vana under 2019. Kanske en vana att unna dig själv lite tid för dig själv.

Ett nytt år och det är dags att sätta nya intentioner. Hur vill du att 2019 ska bli? Det är bara du själv som sätter dina gränser. Med medvetenheten som yogan ger dig lär du dig att inse vad du själv behöver.

Ett nytt Yogaloft som ändå är samma på något sätt. Samma trygghet, samma lugn och samma ullmattor. Kundaliniyoga, som är till för alla. Som kan utföras av alla. Kanske nu det är dags för dig att prova?

Vilket pass behöver du?

7.30-8.45 Yoga för ny energi 
Börja dagen på bästa sätt och sätt igång kroppens egna energier som garanterat håller i hela dagen! Att yoga på morgonen är min absoluta favorit.

10.30-11.45 Yoga för en friskare rygg FULLBOKAT!
För att hålla sin kropp ung och flexibel så är det viktigt att ryggraden håller sig rörlig. Här jobbar vi med olika mjuka övningar för hela ryggraden.

12.30-13.00 (Extrainsatt) Lunchavslappning med gong

En halvtimmes vila, som passar bra att göra efter lunch. Först blir det en guidad avslappning och sedan spelar jag på gongen, som får vibrera dig djupare ner i avslappningen.13.30-14.00 Lunchavslappning med gong
En halvtimmes vila, som passar bra att göra efter lunch. Först blir det en guidad avslappning och sedan spelar jag på gongen, som får vibrera dig djupare ner i avslappningen.

14.30-15.45 Yoga för att släppa stressen
Stress kan sätta sig på många olika ställen i kroppen, både fysiskt och psykiskt. Här gör vi ett yogapass som stärker dig från stressens påverkan.

Hela dagen finns te och rawbollar. Och en fin yogabutik!

Datum: Söndagen den 27:e januari
Kostnad: Yogapass 100 kr, Lunchavslappning 50 kr
Anmälan: mejla till majasyogaloft@gmail.com eller hör av dig på telefon 0735-254945.
Plats: Majas Yogaloft, i Gräsås (Ulvsby) 8 km norr om Karlstad.

Varmt välkomna! ❤

4 reaktioner till “Invigning av det nya Yogaloftet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: