Yogadag för detox

Under vintern går oftast kroppen ner i lite vila, vi gömmer oss bland varma koftor och äter oftast lite fetare och varmare mat. Kanske drar vi på oss några dåliga vanor som det skulle vara skönt att bli av med när våren kommer. Det kan då vara välbehövligt att rensa bort slaggprodukter som finns i kroppen, så att energin bättre kan flöda och så att ämnesomsättningen förbättras. 

Därför kommer här ett fint tillfälle att få tänka igenom vad just du mår bra av. Vad vill du ha mer av i ditt liv? Men framförallt: vad behöver du bli av med? Dåliga vanor, jobbiga tankar eller kanske onödigt ätande? Du hittar själv din egen motivation.

Under den här dagen blir det två yogapass som särskilt jobbar på att rensa ut kropp och sinne. Meditationer för att kunna släppa taget och omfamna något nytt. Andningsövningar för att skapa harmoni i livet och långa ljuvliga avslappningar till gongens vibrationer. Men det blir också workshop om olika sätt att detoxa sig själv och sitt liv och tillsammans skapar vi fina stunder när vi delar tankar med varandra. Det ingår sopplunch samt eftermiddagsfika.

Det handlar inte om att svälta sig själv eller om att ta bort allt det goda i livet. Det handlar om att rensa bort sådant som bara är onödigt brus och som du egentligen kan vara utan. För att skapa mer rum åt sådant som du verkligen älskar.

Yogapassen kan alla utföra. Ingen förkunskap behövs och alla gör yoga utifrån sina egna förutsättningar. Varmt välkommen till en dag bara för dig själv! ❤

Plats: Majas Yogaloft, på landet 8 km norr om Karlstad.
Tid: Söndagen den 17:e mars kl. 10.30-17.00
Kostnad: 750 kr
Anmälan: mejla till majasyogaloft@gmail.com

2 reaktioner till “Yogadag för detox”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: