Lunchavslappning

Brukar du också känna dig trött efter lunchen? Det är egentligen inte så konstigt. När kroppen får mat så vill den använda all sin energi till att processa maten. Matsmältningen börjar jobba för att bryta ner all mat och fördela ut den i kroppen. För att den här nedbrytningen ska fungera på bästa sätt så kan en siesta, eller vila efter maten, vara skönt. 

Det är också så att i det här samhället, med den konstanta stressen, så behöver hjärnan återhämtning för att orka med. Annars blir det tillslut kortslutning.

Så för att förbättra matsmältningen och låta hjärnan vila så kommer du, fr.o.m. mars månad, varje torsdag kunna gå på Lunchavslappning på Majas Yogaloft. Det blir en halvtimmes välbehövlig vila. Först en stunds guidad avslappning så att varje kroppsdel kan släppa taget in i avslappningen. Sedan spelar jag på gongen, där vibrationerna hjälper dig att släppa spänningar och komma ner i djup vila. 

Du anmäler dig inför varje gång som du vill gå. Antingen via mejl (majasyogaloft@gmail.com) eller telefon (0735-25 49 45), för att säkra din plats. 

Kostnad: 100 kr/person
Tid: Torsdagar kl. 12.30-13.00 (fr.o.m. mars månad)
Plats: Majas Yogaloft, 8 km norr om Karlstad (i Gräsås), 10 minuters bilfärd från centrala Karlstad. 

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: