Yogakurs för nystart

När stressen blir alltför konstant och informationsflödet till oss aldrig sinar så behöver vi en fristad. Ett ställe för återhämtning där hjärnan får vila. Tyvärr tappar vi ofta kontakten med oss själva när allt utanför snurrar allt snabbare. Vi slutar lyssna på vad vi behöver och hämtar istället stimuli utifrån.

Det här är en nio veckors kurs som får dig att stanna upp och lyssna inåt. Den ger dig stärkande yogapass som hjälper kroppen att släppa stressrelaterade spänningar och frigör kroppens egen energi. Andningsövningar som balanserar dig. Avslappning till gongens vibrationer  som ger dig välbehövlig återhämtning och vila. Meditationer som rensar sinnet och skapar mer harmoni i livet. 

Kundaliniyoga kan alla göra, inga förkunskaper behövs och alla gör yoga utifrån sina egna förutsättningar. 

Kursen börjar tisdagen den 5:e februari. Det finns två tillfällen att välja på. Det första tillfället startar 17.30-19.00 och det andra 19.30-21.00. Det andra tillfället är fullbokat, men det finns platser kvar kl 17.30.

Kostnad: 1500 kr för 9 tillfällen. (uppehåll sportlov)
Anmälan görs genom att mejla till majasyogaloft@gmail.com. Säg också till om du har någon sjukdom jag behöver veta om.

Ge dig själv en nystart 2019!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: