Nu hittar ni mig här!

Ny hemsida

Så att det ska bli enklare att hitta mitt företag så har jag nu bytt hemsida, från meryoga.net till majasyogaloft.com. 

Så framöver hoppas jag att ni fortsätter hitta till mig, till min nya adress och min nya hemsida. Hemsidan är inte helt färdigutvecklad ännu, men ni får hålla till godo så länge. Ännu mer spännande saker dyker upp här den närmsta tiden. Så den som väntar på något gott… 

Kommande kurser

Renoveringarna av nya yogaloftet fortsätter och snart börjar det bara bli finputsandet kvar. I helgen ska golvet slipas och oljas. Underbart! Bilder kommer på resultatet.

Jag har satt som preliminär start för nästa kurs tisdagen den 5:e februari. Med största sannolikhet får det bli en dubbelkurs, dvs två kurser efter varandra samma kväll, för att möta den fina efterfrågan. Den kommer fokusera på stress. 

Jag tänkte mig att jag släpper en kurs, workshop, utbildning eller retreat varje advent. Alltså, på söndag kommer nästa kurs upp här. Och andra advent släpper jag en till nyhet osv. Så det blir lite som en kalender, fast inte alls med samma press att man måste prestera varje dag. 🙂 Men ändå spännande! Kanske att det blir något bra yogiskt tips också. Den som kikar in får se…

Snögubbe-yogis

Idag har jag vabbat med min dotter, som var hängig i morse. Hon var nog mest morgontrött såhär i november, så efter en stund sprätte hon av energi. Så vi kunde inte hålla oss från att gå ut i snön och njuta, nu när det äntligen snöat lite. Det fick bli en snö-yoga-gubbe. Det är ju ändå första advent snart. 🙂 Jag blev utbuad när jag gjorde näsan av snö. Det måste ju tydligen vara en morot… (Nu har dock snön töat. Det gäller att njuta när det bjuds.) Önskar dig en trevlig adventshelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: