Nu ger jag mig ut på djupt vatten

Kära vänner! Jag har länge känt en stor längtan efter att prova yogaloftets vingar fullt ut. Så nu äntligen har jag bestämt mig för att följa hjärtats röst och kommer i vår bara jobba med yogan! ❤

Jag kommer successivt trappa ner min chefstjänst och satsa på att driva eget som yogalärare. Japp, ni såg rätt! Jag har sagt upp mig! Andra gången under ett års tid. 🙂 Jag som alltid följt samhällets normer och pluggat för att man ska det, tagit ett jobb, köpt hus, skaffat barn… Men nu går jag alltså lite utanför de där ramarna. Kastar mig ut i okända marker. Men ibland måste man våga…

Så snart kommer jag få tid till att utveckla mitt företag, till att även innefatta föreläsningar, workshops, utbildningar, retreat och diverse yogakurser.

Men jag kommer också få tid till att spendera mer tid med mina tre barn. Att verkligen orka vara närvarande med barnen, att orka lyssna till deras behov och även till mina egna. Att få tid till att odla mer grönsaker och verkligen ta hand om skörden. Att orka plocka in trädgårdens och skogens rikedomar. Att hinna träffa mina vänner och min familj. Att njuta av livet.

Allt detta går inte ihop med en heltidstjänst just nu och då verkligen inte en chefstjänst. Därför har jag valt att ta steget.

Vi får se vart det leder mig. Hoppas du följer med på resan. Snart kommer mer information om kurser, retreat och andra härligheter. Idéerna och drömmarna bara sprudlar fram. Livet är här och nu! ❤

15 reaktioner till “Nu ger jag mig ut på djupt vatten”

 1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  JJJAAAAAA!!!!!!!! Livet är här o NU!

  Gilla

 2. Du gör alldeles rätt i att följa ditt hjärta. Stort lycka till från mig som skalat av och trappat ner. Målar, odlar och lever lugnt och stilla. Tar dagen som den kommer!

  Gilla

 3. Vad roligt att höra, Maja! Jag blir otroligt glad över att du lyssnar till vad ditt hjärta innerst inne vill. Jag hoppas få kunna komma och ta del av din verksamhet någon gång, och vem vet? Vi kanske kan slå våra påsar ihop och jobba tillsammans under nåt ”event”? Jag är massageterapeut 🙂
  Stor kram och varmt lycka till!

  Gilla

  1. Åh vilken fin feedback från dig, tack! Vad roligt att du hittat hit och du är varmt välkommen att prova på yogan! Och det låter spännande med samarbete! Jag är öppen för förslag! Kommer söka många olika samarbeten under nästa år. Vi får försöka ses längre fram!
   Ha det gott! Varma hälsningar Maja

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: