Yogaloftet tar en paus

Efter en sommar, som slagit alla möjliga värmerekord och som vi kommer minnas för alla skogsbränder och varma nätter, så står nu hösten för dörren. Vanligtvis skulle jag vara i full färd med att planera inför höstens kurser, retreat och yogadagar. Men i år blir det lite annorlunda.

Jag har bestämt mig för att inte starta upp något just nu.

Renoveringen av ”det riktiga yogaloftet” har dragit ut på tiden, pga att ett trasigt avlopp kom emellan. Tiden och pengarna fick läggas på det istället. Och nu när jag har ett heltidsjobb så finns inte riktigt samma tid. Det där så kallade livspusslet måste läggas och jag vill verkligen älska vardagen. Jag vill kunna njuta av att krama på min familj. Hinna ta hand om trädgården och huset. Utan att känna stress av något, som egentligen bara ska vara roligt.

När jag kände att jag inte hann vara här och nu, ja då fick jag trycka på stoppknappen.

Så nu har jag rullat ihop yogamattorna. Det känns lite konstigt. Men samtidigt skönt. Jag vet ju att jag lyssnat på mitt hjärta. Och det är så här det måste vara.

Mitt sinne var helt inställt på att inte ha någon mer kurs på nedervåningen och nu blir det också så att nästa kurs startar på övervåningen. På det riktiga loftet. (För ett loft ska ju ligga på övervåningen…) Jag vet inte när det blir. Men jag vet att det kommer bli av. Och det kommer bli så fint när det väl är klart. Tillit.

Så den här sommaren har jag njutit av familjen. Gjort så lite som jag kunnat. Badat mycket. Försökt prioritera mig själv, fylla på och hämta kraft.

Den här sommaren kommer vi kanske alltid minnas. Eller så blir det lika varmt igen nästa sommar. För kanske är det Moder Jord som försöker säga till oss att bromsa lite. Att bättre ta hand om vår jord, om vi vill kunna njuta av den. Om vi vill att våra barnbarn ska kunna njuta av den. Om vi vill att ALLA ska kunna njuta av den.

Det kommer bli en utförsäljning av yogabutiken. För ny energi måste följa med upp på övervåningen. Det blir också ett utomhusyogapass om någon vecka. Jag återkommer när jag spikat ett datum. Tills dess önskar jag dig många vackra ögonblick och många pauser! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: