Dags för ny kurs

Där nere i mörkret ligger yogaloftet i vinterdvala. Men snart tänds ljusen där igen, efter några veckors uppehåll. På måndag börjar en ny kurs där, som ska pågå i tio veckor. Den här gången ska det handla om magen. Hur vi kan få magen att må bra, som i förlängningen också gör att vi mår bra. Hur kroppens motor kan fungera för att göra sinnet glatt.

Båda tiderna är fullbokade sedan några veckor tillbaka. Åh, som jag ser fram emot att träffa alla fina deltagare igen. ❤

Efter min resa till Indien har jag bara blivit mer övertygad om att kundaliniyogan står mitt hjärta närmast. Där uppe på taket i soluppgången, ackompanjerat av havets brus och templens morgonsånger, kombinerade jag min sköna kundaliniyoga med de övningarna som jag fick där. Så trots fina upplevelser av andra yogaövningar är det ändå just kundaliniyogan som jag uppskattar mest och som jag kommer fortsätta undervisa i. Det är den yogan där jag enklast hittar mig själv. Hittar mitt andetag och kontakten med min kropp. Där kontakten mellan kropp, sinne och själ sker.

Med hem från Indien fick denna vackra klangskål följa med.

Kanske blir det smakprov på dess toner på måndag. Det blir i alla fall spel på min underbara gong, det är ett som är säkert. Gongens vibrationer som hjälper oss att släppa spänningar, gå djupare i avslappningen och som vibrerar våra energier.

Och så blir det ett yogapass för matsmältningen och en meditation för självkärlek och läkning.

Det kommer bli fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: