Nu åker jag snart till Indien!

Jag kan nästan inte fatta det själv, men nu bär det snart av på min livs resa. Tidigt onsdag morgon går bussen till Arlanda och planet landar i södra Indien tidigt på torsdag morgon. Resväskan är packad, visum fixat, rupier växlade, blommorna vattnade… Ja, inte för att huset blir tomt. Mannen och våra tre barn blir ju kvar hemma. Men blommorna kanske inte är deras starka sida….

Så, ja. Jag ska åka ifrån dem i mer än två veckor. Känns overkligt. Kommer nog inte tro detta förrän jag sitter på planet. Om ens då. Det märks väl när första tåren kommer.

Men åka ska jag. Till Janesh Vaidyas yogaretreat i södra Indien. Ensam. Det ligger precis vid havet, runt 30 grader i luften och 25 grader i vattnet. Där ska jag under två veckor få precis den mat, de behandlingar och den träning som min kropp och mitt sinne behöver, enligt ayurveda. Jag får ju såklart berätta mer sen, för jag vet inte så mycket mer nu. Bara att det blir tid för både yoga, lugna stunder för mig själv, spännande föreläsningar och bad i havet.

Den här två veckors tretreatet är min betalning för att jag var lokal arrangör i Karlstad när Janesh Vaidya hade Sverigeturne förra året. Vill du också få möjlighet att åka så finns det säkert fortfarande möjlighet att hänga på som lokal arrangör. (Kontakta i så fall Jessica på tourmanager@janeshvaidya.com)

Det kommer sannerligen bli en semester utöver det vanliga. När jag tänker på saken så har jag aldrig åkt iväg såhär själv. Livets nya utmaningar och möjligheter. Vi får se när jag hör av mig här igen. Det blir som det ska bli.

All kärlek ❤ från Maja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: