Konsekvenser av att följa sitt hjärta

Ibland får det man gör lite följder. Den här gången blir det yogan som får stå tillbaka lite. Det kommer inte bli någon detoxdag i vår, oklart hur det blir med fortsättning på kurserna som jag håller nu (såklart fullföljer jag kurserna som pågår), inget retreat i Långban i sommar som planerat, jag kommer inte arrangera föreläsningen med Janesh Vaidya (vilket innebär att det finns chans för någon annan som vill få möjligheten att uppleva ett retreat i Indien)… I höst blir det förstås en kvällskurs. Men just nu behöver jag ligga lite lågt.

Allt detta beror på att jag följde mitt hjärta. Jag bestämde mig för att göra något annat på dagtid. Hitta nya utmaningar. När jag sedan fick förfrågan om en chefstjänst med samma arbetsgivare, ett jobb som jag tidigare sökt och som av en händelse nu erbjöds mig, så sade jag ja på rak arm. Helt baserat på hur det kändes i mitt hjärta.

Jobbet kommer innebära att jag behöver jobba mer än jag gör nu. Därför känner jag att jag måste dra ner på något annat. Och då står yogan näst på tur. För familjen kommer alltid först.

Egentligen hade jag ingen lust att ta ett heltidsjobb. Men jag hade verkligen lust att ta det här jobbet, anta utmaningen och hitta glädjen igen. Så nu står jag här.

Har avbokat och planerat om. Och känner mig lätt i hjärtat. Nu ska livet ta mig den här vägen. Känner tillit och vet att allt är som det ska vara. Yogan finns kvar. Det blir kanske lite mindre texter här. Kanske försvinner Yogabutiken. Men yogan kommer för alltid finnas i mitt liv och Yogaloftets utbyggnad ska verkligen inte sluta. Jag kommer fortsätta dela yogan från mitt hjärta. Det är bara inte helt klart på vilket sätt.

Kram till er alla! ❤

6 reaktioner till “Konsekvenser av att följa sitt hjärta”

  1. Grattis till nya tjänsten… ibland visar ödet vägen 😉 att låta yogan stå tillbaks behöver inte vara ett livslångt beslut. Det finns kvar… kram ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: