Sittkuddar från Heppa

Jag har ju glömt visa de perfekta sittkuddarna som jag köpt in till yogaloftet. När man sitter i lätt meditationsställning, som är utgångspunkten inom yogan, så kan det kännas jobbigt för knän och höfter. Men dessa kuddar avlastar de här delarna och gör att vi lättare kan sitta med rak rygg och få bra hållning.

De tillverkas i Karlstad av en jättehärlig kvinna i hennes syatelje. Hon köper innehållet till kuddarna från en bonde i Molkom (några mil norr om Karlstad) som odlar bovete. Skalen som blir över när boveten skalas använder hon till att fylla kuddarna med. Det gör att de är fluffiga och inte blir hårda eller platta när man sitter på dem.

Jag har valt linnetyg i färgerna grön, grå och brun. Och fler kuddar i fler färger kommer jag köpa in så småningom. Tanken är att jag ska sälja kuddar i min yogabutik i höst. Hör gärna av dig om du är intresserad av att köpa det, så jag vet om det finns någon efterfrågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: