Tillbakablickar på en underbar dag på Glänne Gård

Vilken dag det blev idag! Jag går runt och är alldeles lyrisk över alltihopa. Snön låg vit över ängar, åkrar, sjön Gapern och vackra Glänne Gård.

15 underbara själar hade letat sig ut på landet för att bli inspirerade av min yoga och av Pia Jonna och Lennarts ayurvedakunskaper.

I denna underbara byggnad, som nu stått tom ett tag, skapade vi en massa härliga energier tillsammans. Det diskuterades, mediterades och funderades. Vi skrattade, pratade, sjöng och yogade. Det blev både dans, god mat och goda råd.

Jag känner mig så överväldigad av känslor. Lycklig över hur bra det blev. Trött efter en massa packa upp och packa ner. Energifylld efter att ha träffat så fina människor. Och tacksam. Framförallt tacksam över att jag får göra sånt här. Det värmer mitt hjärta och helar min själ.

Tack bästa Pia Jonna och Lennart. Jag ser fram emot fler spännande samarbeten framöver.

Och tack ni som kom. Utan er hade dagen inte blivit så som den blev! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: