Detox-uppdatering och kursstart

img_20180113_202108345771117.jpg

Så här kommer lite status på min detox, som jag lovade sist.

Det går lite upp och ner får jag erkänna. Det som går upp är att jag klarar bra att vara utan socker och kaffe. De första dagarna hade jag lite huvudvärk men inte alls så farligt. Jag har fortfarande ett sug efter kaffe och har nog tänkt börja dricka en kopp per dag igen så fort jag får. Sockret däremot är det skönt att vara utan.

Vi har fått ett särskilt yogapass och en meditation som vi ska göra varje dag och det är väldigt skönt. Då behöver jag inte tänka på vilket pass jag ska välja på morgonen. De andra yogiska rutinerna som vi ska göra (tex kalla duschar) är också sådant som jag är van vid, så det känns inte så svårt utan mest skönt att få lite extra drag att utföra dem.

Så vad finns det för nergångar? Jo, det ska jag säga er. Att äta mungbönsgryta tre gånger per dag är något som jag INTE orkar med. Jag visste inte att det skulle bli sådan strikt diet, att man helst skulle äta samma mat hela tiden. Och jag visste inte heller att det skulle vara så tufft. Herregud så osugen jag är på den där grytan.

Igår hade jag en lite sämre dag, då jag bara ville kräkas på grytan. Och ni vet sådana där dagar då inget känns roligt eller inspirerande. Jag var nära att förkasta allt som hade med yoga att göra.

Men som tur var så började den absolut bästa starten på veckan igår. Mina yogakurser! Efter att ha hållit i två kurser igår kväll så var mitt sinne lent som sammet, de jobbiga känslorna hade lugnat sig och jag kunde känna glädje i livet igen. 🙂

Så tack ni underbara själar som är med mig på kursen. Vi startade något fint tillsammans igår och det känns så fantastiskt att få vara med på er resa dessa veckor. Den här kursen är bara sex veckor, för sen åker jag ju till Indien. Men det blir några härliga måndagar. Det helt klart den bästa starten på veckan som man kan tänka sig. ❤

En tanke på “Detox-uppdatering och kursstart”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: