Nygammal ingång och gråväder

Egentligen skulle jag åkt till Göteborg idag, med barnen och svärföräldrarna. Men feber på dottern satte käppar i hjulet för ledighetens enda planerade utflykt. Grabbarna fick åka själva, så fick jag vara hemma med sjuklingen. I detta mörka och gråa väder behövs det inte jättemycket för att det ska kännas tråkigt och segt. Så det uteblivna miljöombytet kändes verkligen surt.

Men antingen kan man ju deppa ner sig, eller istället göra något bra av det hela. Och den som känner mig vet att jag är ganska bra på att se det positiva i det mesta. Så idag fick bli en fix- och trixdag istället.

När dottern sov sig frisk i vagnen så tog jag först en rejäl promenad och fyllde på med frisk luft och ny energi. Sedan röjde jag upp i den gamla ingången till yogaloftet, som vi använt förut, men som nu varit en del av renoveringen. Och vips, så hade Yogaloftet en hall igen. Så skönt att slippa alla skor och kängor inne i själva lokalen. Taket är inte riktigt på plats ännu, men vad gör väl det?

Sen pysslade vi lite skyltar till Yogaloftet, städade iordning rummet så att den gamla ingången stängdes och flyttade om lite. Med en sån här skön tjej, en massa frisk luft och spännande projekt så känns livet trots allt lätt.

img_20180103_182200959613332.jpgJag fick dessutom iväg min ansökan om visum till Indien. Inser att om två månader så befinner jag mig där. Den känslan går nästan inte att beskriva. Det kommer bli ett av mina livs resor.

Förresten! Det finns fortfarande platser kvar till söndagens yoga kl. 15.30-17.00. Vi kommer göra ett skönt pass som stärker ditt hjärta och dina lungor. Jag höll det passet för min familj och några vänner på nyårsafton och det känns verkligen som ett fint pass att göra just nu. Det öppnar upp oss för att ta med mer kärlek in i det nya året. Läs mer om söndagens yoga här. Inga förkunskaper krävs och alla yogar utifrån sina egna förutsättningar. Varmt välkommen!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: